Yritys - Kuhmon AA-Puu

Rohkeus

AA-Puun toimintaa on läpi sen historian leimannut luja usko sekä rohkeus. Yritys on kehittänyt tuotteita ja innovaatioita, joista on myöhemmin tullut koko alan standardi. Investointeja on tehty silloinkin, kun alan ja talouden näkymät ovat olleet huonompia. Silloinkin, kun näkymät harvaan asuttujen alueiden kehityksen suunnasta ovat huonot eikä uusia työpaikkoja synny, AA-Puu on rohkeasti uskonut kasvuun ja tulevaisuuteen. Haastavinakin aikoina yritys on investoinut uuteen, parantanut kilpailu­kykyään sekä tarjonnut työpaikkoja Kainuulaisille tekijöille. Investoinnit on tehty ajatuksena vastata alan muuttuvaan kysyntään. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Osaaminen

AA-Puu on kautta historiansa ollut mukana kehittämässä Kainuulaista puun­jalostusta ollen mukana useissa projekteissa ja kehitys­hankkeissa. Tätä kautta alalle on saatu uusia osaajia ja tietotaitoa, josta on ollut hyötyä koko Kainuulaiselle puun­jalostukselle. Osaava ja sitoutunut henkilökunta on tärkeä osa laadukkaan tuotteen valmistamista, ja tähän olemme myös panostaneet. Vaihtuvuus onkin ollut pientä, sillä olemme tarjonneet hyvän työ­yhteisön, jossa työntekijä viihtyy.

Tuotantotilat, ilmakuva - Kuhmon AA-Puu

Yhteistyö

Meille tärkeintä asiakas­suhteessa on luotettavuus sekä pitkä­jänteinen yhteistyö. Tämä kattaa koko ketjun tavaran­toimittajista asiakkaisiin. Teemme tarkkaa työtä tavaran­toimittajiemme kanssa taataksemme asiakkaillemme ensi­luokkaisen ja vastuullisen puuraaka-aineen. Omalta osaltamme valmistamme tuotteet ammatti­ylpeydellä ja teemme asiakkaidemme työn helpommaksi ammatti­taidolla, johon voi luottaa.

Tyytyväisyys

Miksi olemme tänä päivänä tässä? Syy siihen on tyytyväinen asiakas. Paras palkka työstämme on tyytyväinen asiakas. Siihen pyrimme joka ikinen päivä. Tyytyväisyyden takaa asiakas­lähtöinen toiminta, ammatti­taitoinen palvelu sekä laadukas tuote.

Kuhmon AA-Puu Oy – laatua, johon voit luottaa.

Kuhmon AA-Puu Oy investoi uuteen energia­ystävälliseen maalaus­linjastoon (EURA2014-A76100). Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt hankkeeseen Euroopan alue­kehitys­rahaston osa­rahoittamaa yrityksen kehittämis­avustusta.

Euroopan aluekehitysrahasto - Vipuvoimaa EU:lta